Mexico

Coffee Cup

230ml

Drvenasta i začinska

Intenzitet od 7
Dostupno
SKU
7026.50
91,00 RSD
Po kapsuli: RSD
 
Mexico je dostupan za kupit u koracima od 10

Ukus

Sav intenzitet zrna Robuste je rafiniran u dvostrukom pranju i osvaja vas svojim intenzivnim prženim i notama začina kao i bogatom gustom teksturom.

Probajte Master Origin Mexico sa dvostruko opranom Robustom kao kafu s mlekom u kojoj posebno ostaje istaknuta začinska nota. Probajte je kao Latte i osetićete prizvuk finih drvenastih nota koje plešu kroz ovu meksičku kafu s mlekom.

 

 
 
Najbolje poslužiti kao
Mug 230 ml
Kiselost
Gorčina
Prženje
Tekstura

 Vertuo Master Origin

Prepoznatljive arome ovih novih kafa nisu vezane samo za zemlje porekla, već i za specifične načine prerade kafe, koje primenjuju lokalni farmeri u ovim područjima.

Vertuo Master Origin

Mexico

Mexico

Dobićete drugi pogled kada probate intenzivne note prženja i začina u gustoj teksturi ove meksičke mešavine. Sve to dobijamo od neobične dva puta prane Robuste.

POREKLO

Selektivno ručno branje? Pranje? To je teritorija na kojoj raste Arabika. Zato vas Master Origin Mexico sa dvostruko opranom Robustom tera da uradite dvostruko. Kombinuje meksičku Arabiku i neuobičajeno duplo opranu Robustu - proizvođači su počeli da primenjuju isti pristup na zrnima Robuste kao i  Arabike, ali su otkrili da to još uvek nije dovoljno. Lepljiva pulpa voća se uporno držala na zrnu Robuste, tako da jedno pranje nije bilo dovoljno. Tako su razvili ovaj besprekoran proces dvostrukog pranja Robuste. Pomešana sa meksičkom Arabikom daje divlju i teksturiranu šoljicu  punu intenzivnih prženih i  nota začina.

PRŽENJE

Zrna Arabike su srednje pržena, a neuobičajena dvostruko oprana zrna Robuste dobijaju dugo i tamno prženje. Ova Vertuo mešavina Arabike i Robuste je srednje pržena.

Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminija.

Aluminijum je najbolji materijal za očuvanje svežine i arome vaše kafe.

Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.

Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.

To bi vam se takođe moglo svideti

  1. CitiZ&milk Limousine Black
    CitiZ&milk Limousine Black
    34.990,00 RSD
  2. Lume Coffee Mug
    Lume Coffee Mug
    3.300,00 RSD
  3. Ispirazione Napoli
    Ispirazione Napoli
    59,00 RSD
  4. DRAWER DISPLAY
    DRAWER DISPLAY
    8.500,00 RSD