Golden Caramel

Coffee Cup

230ml

Slatka i baršunasta

Dostupno
SKU
7295.50
89,00 RSD
Po kapsuli: RSD
 
Golden Caramel je dostupan za kupit u koracima od 10

Ukus

Barista Creations Golden Caramel je mali luksuz prelepe složenosti. Sigurno ćete probati klasičnu aromu karamele koja pleše kroz šoljicu, ali možete li da osetite delikatne note kokosa, badema i keksa u ovoj ukusnoj kafi sa aromom?

Uz trunčicu mleka Barista Creations Golden Caramel postaje neodoljiva popodnevna poslastica. Kada pijete ovu Vertuo aromatizovanu kafu kao Latte, osetićete note vanile i kokosa i možda vas podsetiti na ukus karamele iz detinjstava.

 

 

 
 
Najbolje poslužiti kao
Mug 230 ml
Kiselost
Gorčina
Prženje
Tekstura

Barista Creations 

Inspirisane kreativnošću i stručnošću najboljih svetskih barista, ove kafe su dizajnirane da vam olakšaju da ponovo kreirate mnoštvo različitih recepata za kafu kod kuće.

Barista Creations

Golden Caramel

Golden Caramel

Topla aroma karamele daje luksuznu notu kafi na bazi Arabike, donoseći vašem nepcu note biskvita od putera i delikatne note orašastih plodova.

POREKLO

Postoji nešto tako dražesno u ukusu karamele – poput slatkog sećanja na prijatelje iz detinjstva. Barista Creations Golden Caramel je kafa sa aromom karamele, ali sve počinje sa mešavinom kafe latinoameričke i afričke Arabike. U ovoj mešavini odvojeno pržimo zrna kafe – ovim metodom dobijamo neverovatno zaokruženu kafu sa mekom notom biskvita. U ovu harmoniju ulazi i aroma karamele, dodajući notu  biskvita sa puterom koja će vas vratiti u dane detinjstva.

PRŽENJE

Zrna Arabika u Barista Creations Golden Caramel su odvojeno pržena. Brazilska zrna su srednje-tamno i krako pržena da istaknu njihovu slast. Drugi deo ovoj Verto mešavini daje baršunastu teksturu. Dodajemo u ovu mešavinu aromu karamele posle prženja.

Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminijuma.

Aluminijum je najbolji materijal za očuvanje svežine i arome vaše kafe.

Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.

Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.

To bi vam se takođe moglo svideti

  1. Aeroccino 3 Red
    Aeroccino 3 Red
    10.990,00 RSD
  2. India
    India
    68,00 RSD
  3. Inissia Black
    Inissia Black
    14.990,00 RSD
  4. ORIGIN Tray
    ORIGIN Tray
    2.400,00 RSD