To bi vam se takođe moglo svideti
-
Essenza Mini C Pure White14.990,00 RSD
-
CitiZ&milk Cherry Red34.990,00 RSD
110ml For milk recipes
Bogata i orašasta
Ova aromatizovana mešavina oduševljava svojom klasičnom aromom lešnika, upotpunjenom notama pralina, biskvita i žitarica.
Kao Cappuccino, ova aromatizovana kafa dobija kremoznost, dok pokazuje svoju klasičnu notu lešnika, kombinovanu sa biskvitom, notom pralina i orašastih plodova.
Sastav i alergeni
10 Nocciola kapsula pržene mlevene kafe sa aromom prženog lešnika za Nespresso sistem.
SASTOJCI
Pržena mlevena kafa.
PROIZVEDENO U ŠVAJCARSKOJ
SORTA: Arabika
POREKLO: Brazil • Kolumbija
DEKLARACIJA
Čuvati na sobnoj temperaturi.
Najbolje upotrebiti do: utisnuto na dnu pakovanja
Zemlja porekla: Švajcarska
Inspirisane kreativnošću i stručnošću najboljih svetskih barista, ove kapsule za kafu su osmišljene da vam olakšaju da kreirate i isprobate najrazličitije recepture kod kuće.
Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminija.
Ništa nije bolje od klasika. A Barista Creations Flavored Nocciola donosi bogat ukus pečenog lešnika koji se preliva kroz glatku mešavinu latinoameričke Arabike. Kroz karakter žitarica kafe nadovezuje se ova karamelizovana orašasta nota - vaš znak da usporite i uživate u trenutku kafe. Produžite trenutak uživanja - napravite Cappuccino. To je mlečni užitak sa aromom lešnika koji poprima ukusni karakter pralina uz koji možete da uživate.
Split roast- brazilska kafa je lagano pržena kako bi bila glatka i sa svim svojim netaknutim sladnim notama žitarica, dok se većina kolumbijskih zrna kafe kratko prži kako bi oslobodila sve svoje finije arome. Fino mlevenje daje tračak intenziteta ovoj harmoničnoj kafi.
Sve naše Vertuo i Original kapsule sada su izrađene od najmanje 80% recikliranog aluminijuma.
Aluminijum je najbolji materijal za očuvanje svežine i arome vaše kafe.
Nespresso kapsule se mogu reciklirati i istinski su reciklirane kroz naš program recikliranja.
Recikliranim Nespresso kapsulama daje se drugi oblik kreirajući nove artikle ili pripremu komposta.