Indonesia Discovery
Otkrijte istoriju dva najomiljenija proizvoda u Indoneziji, kafe i kakaoa,u ovom ukusnom receptu za moku.Prepustite se uživanju u kafi sa čokoladom.
Potrebni sastojci:
- Sirup od čokolade ( istopljena čokolada)
- 100 ml mleka
- Kapsula Master Origin Indonesia
Kako se sprema:
- Sipajte čokoladni sirup na dno View Recipe čaše.
- Umutite mleko kao za Latte Macchiato u Aeroccino uređaju i dodajte u čašu.
- Preko mleka pripremite kapsulu Master Origin Indonesia kao Espresso ( 40 ml).
- Ukrasite ovaj napitak grubo seckanim komadićima crne čokolade sa čilijem.
Savet:
- Tamnu čokoladu sa čilijem ohladite u frižideru, neko vreme, da je lakše isečete na komadiće .
- Pomešajte napitak tako da se sirup, mleko i kafa izmešaju pre prvog gutljaja. Ovo će još više naglasiti bogatu, drvenastu aromu ovog recepta.