Istanbul Silky Crunch

Otkrijte izobilje ukusa koji možete probati u turskoj kafeteriji uz ovu recepturu prepunu slasti.Ova poslastica prožeta je neodoljivim ukusima prošlosti. Mleko zaslađeno medom i ukus pistaća mešaju se sa notama zrelog voćai badema u kafu baršunaste teksture World Explorations Istanbul Espresso. 

 Potrebni sastojci:

  • 1 kapsula World Explorations Istanbul Espresso (40 ml)
  • 5gr meda
  • 100ml mleka
  • Pistaći

Kako se sprema:

  • Sipajte 100 ml mleka direktno u Aeroccino uređaj za pripremu mlečne pene. Zatvorite poklopac i umutite mleko.
  • Dodajte 5 g meda u View Recipe čašu i sipajte toplo mleko i penu.
  • Pripremite Espresso ( 40ml) sa kapsulom World Explorations Istanbul Espresso i dodajte u čašu sa mlekom.
  • Stavite komadiće pistaća na mlečnu penu i prelijte sa malo meda.