Istanbul Silky Crunch
Otkrijte izobilje ukusa koji možete probati u turskoj kafeteriji uz ovu recepturu prepunu slasti.Ova poslastica prožeta je neodoljivim ukusima prošlosti. Mleko zaslađeno medom i ukus pistaća mešaju se sa notama zrelog voćai badema u kafu baršunaste teksture World Explorations Istanbul Espresso.
Potrebni sastojci:
- 1 kapsula World Explorations Istanbul Espresso (40 ml)
- 5gr meda
- 100ml mleka
- Pistaći
Kako se sprema:
- Sipajte 100 ml mleka direktno u Aeroccino uređaj za pripremu mlečne pene. Zatvorite poklopac i umutite mleko.
- Dodajte 5 g meda u View Recipe čašu i sipajte toplo mleko i penu.
- Pripremite Espresso ( 40ml) sa kapsulom World Explorations Istanbul Espresso i dodajte u čašu sa mlekom.
- Stavite komadiće pistaća na mlečnu penu i prelijte sa malo meda.