Saffron Sunset Affogato

 Potrebni sastojci:

  • Sladoled od vanile: 1 kugla
  • 100ml hladnog mleka sa 1.5% mm Cadiz Espresso: 1 kapsula
  • Šafran

MATERIJAL

  • Nespresso Affogato činija
  • Nespresso Aeroccino uređaj

Priprema: 

  • U Affogato činiju (ili šoljicu za Cappuccino) stavite jednu kuglicu sladoleda od vanile.
  • Zatim sipajte 100 ml hladnog mleka od 1,5% mm u Nespresso Aeroccino uređaj i dodajte malo samlevenog šafrana.
  • Zatvorite poklopac, pritisnite dugme i pripremite mlečnu penu za Cappucino.
  • Dok čekate, ekstrahirajte 40 ml WEX Cadiz Espresso i sipajte oko sladoleda u Affogato činiju.
  • Prelijte aromatizovanu mlečnu penu iz Aeroccina uređaja preko sladoleda i pripremljene espresso kafe. Za isticanje boje, dodajte nekoliko komada šafrana.