Saffron Sunset Affogato
Potrebni sastojci:
- Sladoled od vanile: 1 kugla
- 100ml hladnog mleka sa 1.5% mm Cadiz Espresso: 1 kapsula
- Šafran
MATERIJAL
- Nespresso Affogato činija
- Nespresso Aeroccino uređaj
Priprema:
- U Affogato činiju (ili šoljicu za Cappuccino) stavite jednu kuglicu sladoleda od vanile.
- Zatim sipajte 100 ml hladnog mleka od 1,5% mm u Nespresso Aeroccino uređaj i dodajte malo samlevenog šafrana.
- Zatvorite poklopac, pritisnite dugme i pripremite mlečnu penu za Cappucino.
- Dok čekate, ekstrahirajte 40 ml WEX Cadiz Espresso i sipajte oko sladoleda u Affogato činiju.
- Prelijte aromatizovanu mlečnu penu iz Aeroccina uređaja preko sladoleda i pripremljene espresso kafe. Za isticanje boje, dodajte nekoliko komada šafrana.